Öğretmen tuvalete gizli kamera koydu! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Öğretmen tuvalete gizli kamera koydu!

Öğretmen tuvalete gizli kamera koydu!

Atina’nın içinde yer aldığı Attiki bölgesinde bir kimya öğretmeni evinde özel ders verdiği kız öğrencilerini tuvalette gizli kameraya çekmekle suçlanıyor.

Eleftheros Tipos gazetesinin haberinde bahse konu şahsın kız öğrencilerini tuvalete gitmek zorunda bırakmak için su ve kahvelerine idrar söktürücü ilaç attığı belirtiliyor. Olay ise bir kız öğrencinin ders yaptıkları masanın altındaki gizli kamerayı bulması ve olayı ailesine, ailesinin de sırasıyla polise bildirmesiyle gün yüzüne çıktı. Aynı zamanda lisede de ders veren öğretmenin, kız öğrencinin durumu anladığını fark ettiği ve bunun üzerine kameraları çöpe attığı kaydediliyor.

Şikayet üzerine bölgede arama yapan polis ekiplerinin çöp kutularında gizli kameralara ve idrar söktürücü haplara ulaştığı ifade ediliyor.

Kimya öğretmeninin evinde yapılan aramada ise 2012 yılından bu yana kız öğrencilerin tuvaletteki özel anlarının yer aldığı yaklaşık 150 video görüntüsünün ele geçirildiği ifade ediliyor. Olayın medyaya yansımasıyla birlikte kimya öğretmeninden özel ders alan üç kız öğrencisinin daha polise başvurduğu kaydedildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et