Batı Trakya’da 36 yaşında koronadan yaşamını yitirdi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya’da 36 yaşında koronadan yaşamını yitirdi

Batı Trakya’nın Evros (Meriç) iline bağlı Kumçiftliği (Orestiada) Belediyesi’nin Kastanies köyünden 36 yaşında bir adam koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Birkaç gündür Dedeağaç (Alexandroupoli) Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde Kovid-19 tedavisi gören genç adamın ölümü Kumçiftliği sakinlerini yasa boğdu.

Kastanies köyü hatırlanacağı üzerine görülen koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle geçtiğimiz hafta karantinaya alınmıştı.

İlk başlarda hafif semptomlarla hastaneye kaldırılan ve hastanenin Kovid-19 bölümünde tedavi gören 36 yaşındaki adamın durumu ağırlaşınca yoğun bakım ünitesine alındığı belirtiliyor.

Şanssız adamın yakınları da koronavirüse yakalanırken, semptomlarının hafif olduğu, virüsün aileye Paskalya kutlamaları sırasında bulaştığı aktarılıyor.

Son 3 günde Dedeağaç Hastanesi’nde biri Kumçiftliği’nden 59 yaşında bir erkek, biri Dimetoka’dan (Didimotiho) 78 yaşındaki bir kadın ve son olarak da 36 yaşındaki şanssız adam olmak üzere 3 kişinin koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiği vurgulanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Prof Görür'ün İstanbul İçin Olası Deprem Uyarısı Batı Trakya'yı Etkiliyor Mu?

Profesör Dr. Naci Görür’ün İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili uyarıları sonrası akıllara Batı Trakya’da durum ne olur sorusunu getirdi.
Devamını oku...