Tsalikidis: Ormanların korunması hepimizin borcu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Tsalikidis: Ormanların korunması hepimizin borcu

Tsalikidis: Ormanların korunması hepimizin borcu

Orman yangınlarının yol açtığı tehlikeleri masaya yatırmak üzere Rodop İli Sivil Koruma Koordinasyon Kurulu toplantı gerçekleştirdi.

Rodop İlinden Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Nikos Tsalikidis, DMT Eyaleti Sivil Koruma Müdürü Kosta Huvardas, Rodop Sivil Koruma Dairesi Müdürü Dimitris Papaleksiu, yerel yönetim, güvenlik birimleri ve yetkili kurumların temsilcilerinin katılımıyla 10 Nisan Pazartesi günü Gümülcine’de (Komotini) “Yorgos Pavlidis” toplantı salonunda bir görüşme gerçekleştirildi.

Toplantıda yangınları önleme ve söndürmede daha iyi koordinasyonun sağlanması için görüş alışverişi yapıldı ve olası eksikliklere dikkat çekilerek yapılması gereken faaliyetler belirlendi. Vatandaşlar ve gönüllü kuruluşlarla işbirliğinin de önemine dikkat çekildi.

Nikos Tsalikidis yangınları önlemede işbirliği ve koordinasyonunun önemine vurgu yaparken “Ormanları korumak hepimizin borcu. Maalesef ormanlarımız var ama onları korumuyoruz ve yok ediyoruz. Geriye kalan ormanlarımızı göz bebeğimiz gibi korumalıyız” ifadelerini kullandı. – azınlıkça 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.