Jumbo’nun gelirleri yüzde 21,9 oranında azaldı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Jumbo’nun gelirleri yüzde 21,9 oranında azaldı

Yunanistan’ın ünlü mağazalar zinciri Jumbo’nun 2020 yılında gelirleri yüzde 21,9 oranında gerileyerek 138,67 milyon evro olarak hesaplandı.

Koronavirüs nedeniyle mağazaların uzun süre kapalı kalmasından dolayı cirosunda ciddi oranda düşüş kaydeden şirket, özellikle iki büyük yortuda, Noel ve Paskalya’da kapalı kalmalarının bunda büyük etki sahibi olduğunu bildirdi.

Kıbrıs, Bulgaristan ve Romanya’daki şubelerinin de cirolarında düşüş olduğunu kaydeden Jumbo, vergiler ödendiğinde kalan temiz kârın 2020 yılında 138,67 milyon evro olduğunu, bir önceki yılki 177,62 milyon evroya kıyasla yüzde 21,9 oranında gerilediğini belirtti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Vergi Mükelleflerinin Yüzde 40'ı Yoksulluk Sınırında: Gelir Eşitsizliği Alarm Veriyor

Yunanistan Ekonomik ve Endüstriyel Araştırma Enstitüsü (IOBE)’nün 2024 yılının ilk çeyreği için hazırladığı raporda, 2012 ile 2021 yılları arasındaki vergi verilerine dayalı analiz, ülkedeki gelir eşitsizliklerinin arttığını ve önemli bir yoksulluk riskinin varlığını gösteriyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Çiftçi Kartı Uygulaması Başladı

Yunanistan Kırsal Kalkınma ve Gıda Bakanlığı, üreticilerin (çiftçiler ve hayvancılar) hayatını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama olan Çiftçi Kartı’nı hayata geçirdi.
Devamını oku...