5’inci kattan düşerek ölen Gümülcineli öğretmen için taziye mesajı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

5’inci kattan düşerek ölen Gümülcineli öğretmen için taziye mesajı

5’inci kattan düşerek ölen Gümülcineli öğretmen için taziye mesajı

Gümülcine’nin (Komotini) basketbol kulüplerinden GAS Komotini kulübü geçtiğimiz günlerde kaldığı apartmanın 5. katında bulunan dairesinin balkonundan düşerek yaşamını yitiren 55 yaşındaki jimnastik öğretmeni için taziye mesajı yayınladı.

55 yaşındaki Stergios Nikolaidis, henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı beşinci kattan düşerek hayatını kaybetmişti. Yetkili merciler olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğunu incelemeye devam ederken, ilk bilgilerin intihara işaret ettiği kaydediliyor.

GAS Komotini basketbol kulübü de takıma yıllarca yönetici olarak hizmet etmiş olan Nikolaidis’i unutmadı ve bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda Nikolaidis’in “zamansız ölümünden duyulan üzüntü” dile getirilirken “Yıllarca yönetim kurulu üyesi ve genel sekreter olarak görev yapan Stergios, oğulları Yorgos ve Hrisanthis’in de takımda sporcu olarak görev yapmalarını görmenin mutluluğunu yaşadı. Azınlıkça’daki habere göre açıklamada “GAS Komotini ailesi olarak kaybımız büyük. Eşine ve üç çocuğuna en derin taziye dileklerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et