Vatandaşlar sabıka kayıtlarına internetten ulaşabilecek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Vatandaşlar sabıka kayıtlarına internetten ulaşabilecek

Yunanistan’da vatandaşlar, 23 Mart Salı itibariyle, sabıka kayıtlarına (piniko mitroo) internet üzerinden yapacakları bir başvuruyla dijital olarak ulaşabilecekler.

Dijital Yönetim Bakanı Kiryakos Pierrakis ve Adalet Bakan Yardımcısı Yorgos Koçiras’ın imzaladığı Ortak Bakanlık Kararı ile, vatandaşlar, gov.gr adresi üzerinden, Taxisnet kodlarıyla başvuruda bulunacak ve sabıka kayıtları elektronik postalarına veya SMS ile cep telefonlarına gelecek.

Vatandaşların daha önce bu işlem için biri başvuru için ve biri teslim almak üzere en az iki defa en yakın savcılığa gitmesi gerektiği hatırlatılıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...