Yunan vatandaşları Rus ve Çin aşılarına olumlu bakıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan vatandaşları Rus ve Çin aşılarına olumlu bakıyor

Yunanistan’da ALCO araştırma şirketinin OPEN TV hesabına yaptığı ankette, Yunanlıların ‘diğer’ aşılara da olumlu yaklaştığı görüldü.

12-17 Mart tarihleri arasında yapılan araştırmada, ‘Yunanistan’ın da diğer Avrupa ülkeleri gibi ikili sözleşmeler yaparak Rusya ve Çin’den aşı alması gerektiğine inanıyor musunuz’ sorusuna yüzde 67 ‘Evet’ derken, yüzde 19 karamsar, yüzde 14 ise ‘Hayır’ diyor.

Yine aynı şekilde ‘Hükümetin aşılama programlamasından memnun musunuz?’ sorusuna yüzde 51 olumlu cevap verirken yüzde 48 ise olumsuz cevap veriyor.

Hükümetin pandemiyle mücadele kapsamında aldığı önlemler hakkında yüzde 49 ‘memnun değilim’ yanıtını verirken, yüzde 43 memnun olduğunu aktarıyor.

Son olarak polis şiddeti konusunda anketörlerin yüzde 47’si bunların münferit olaylar olduğunu söylerken, yüzde 39 ise baskı ve sindirme politikasının bir parçası olduğunu söylüyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...