Fazla kilosu olan Yunanlar daha fazla aldatıyor ve cinsel ilişkiye giriyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Fazla kilosu olan Yunanlar daha fazla aldatıyor ve cinsel ilişkiye giriyor

Fazla kilosu olan Yunanlar daha fazla aldatıyor ve cinsel ilişkiye giriyor

Androloji Enstitüsünün Yunanistan’da son 5 yılda 5.000 erkek üzerinde yaptığı araştırma, aldatmanın fazla kiloları olan insanların “kanında olduğunu” gösteriyor.

Atina Androloji Enstitüsü Başkanı Ürolog Konstantinos Konstantinidis “Gen araştırmalarından elde edilen bulgularla birlikte bu araştırma bize kiloları kontrol eden genlerin cinsel davranışımızı kontrol eden genlerle aynı olduğunu ve şişmanların zayıflara kıyasla iki kat daha fazla aldattığını ve iki kat daha fazla cinsel temasta bulunduğunu gösteriyor” dedi.

Konstantinidis kemiklerde bulunan bir genle ilgili yapılan araştırmaya da atıfta bulunarak “Bu araştırma fazla kilosu olanların zayıflardan ortalama 5 santim daha uzun olduğunu ve zayıflara kıyasla iki kat daha fazla cinsel ilişkiye girdiğini gösterdi” şeklinde konuştu.

“Leptini” adı verilen proteinin kilo ve cinsel performansın kontrolünden sorumlu olduğunu dile getiren uzman “Bu protein şişmanlarda açlığa ve cinsel bulimiyaya karşı doygunluğu sağlayan geni ‘kandırıyor’. Böylece yemeğe ve cinsel ilişkiye karşı bir doyum olmuyor” ifadelerini kullandı.

Şişmanların diyetlere karşı olduğu gibi sağlıklı beslenme kurallarına karşı da hiçbir zaman sadık olmadığını ifade eden Konstantinidis aynı şekilde eş veya partnerlerine karşı da sadık olmadıklarını ifade ediyor. Kuzey ve güney Avrupalılar hakkında da bir kıyaslama yapan uzman “Araştırma aslında bir derecede bizi yiyip içmek, kadınlara para harcamakla suçlan iştahsız, sıska ve spor salonuna giden Avrupalılar tespitini doğruluyor. Bulgular sanırım şımarık halk olarak davranmamız konusunda suçsuzluğumuzu gösteriyor, çünkü doğa güneylilere yaşam sevincini bağışlarken, kuzeylilere sağlıklı, anlamsız bir yaşam bağışlamış ancak kuzeyliler kalp krizinden ölmese de mutsuzluktan intihar ediyor. Bu araştırma 1 Nisan şakası değil, olsa bile oldukça gerçekçi görünüyor. Kuzey ülkelerde yapılan başka araştırmalar da beslenme ve cinsel ilişkilerde şımarık olan insanların, ‘sadık’ ve kuralcı insanlara kıyasla 10 yıl daha fazla yaşadığını gösterdi” ifadelerini kullandı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et