İkinci önemli kaza: Gümülcine’de moto kurye Ahmet Kösehasan ayağını kırdı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

İkinci önemli kaza: Gümülcine’de moto kurye Ahmet Kösehasan ayağını kırdı

Gümülcine (Komotini) kentinde bir restoranın yemeklerini dağıtan motorlu kurye Ahmet Kösehasan geçirdiği trafik kazasında ayağını kırdı. 

Ağırı soğuk ve buzlanmanın olduğu geçtiğimiz pazartesi günü, Gümülcine şehrindeki Kosmopolis alışveriş merkezi yakınlarında meydana gelen kazada, motorlu kurye Ahmet Kösehasan’ın bacağı kırıldı.

Ambulansla Gümülcine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ahmet Kösehasan ameliyat edilirken ortopedi kliğinde tedavisine devam ediliyor.

45 yaşındaki Ahmet Kösehasan kaza anını şöyle anlattı:

“Çalışıyordum, gelen siparişi adrese teslim edecektim. Sağa döndüm ve soldan bir araba geldi. Flaşı açmadan döndü ve ben arabadan kaçamadan kaza gerçekleşti. Beni ameliyata aldılar. Hava nedeniyle yol buzlu ve kaygandı. Kaymasaydım, düşmemiş olabilirdim.”

Ameliyatı eden doktorlara teşekkür eden Ahmet Kösehasan “Bacağımı kurtardılar, berbattı. Mükemmel doktorlar, ortopedi kliniğinde her şey mükemmel. Doktorlara teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Ahmet Kösehasan evli ve iki çocuk babası. On beş yıldır bir motosikletle geçimini sağlıyor. Daha önce de kaza geçirdiğini söyleyen Ahmet, “Bir kez daha ciddi bir kaza geçirmiştim ama şükür o zaman hiçbir yerim kırılmamıştı. Buna rağmen bir ay hastanede kalmıştım.” dedi.

Trafik kazası vesilesiyle müşterilerle ilgili de şikayetini dile getiren moto kurye, “havanın berbat olduğunu gördüklerinde sipariş veren müşteriler bizi düşünmüyor mu? Nasıl yemek yiyecekleri mi sadece düşünüyorlar? Anlamıyorlar, Biraz anlayışa ihtiyacımız yok mu?” ifadelerini kullanıyor.

Öte yandan işverenler hakkında da şikayette bulunan Ahmet, “beyan edilmemiş çalışma” gerçeğinden ve çalışanlar için güvenlik önlemlerinin eksikliğinden dem vuruyor. Ahmet sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Motosikletler iyi bakılmıyor, çoğu zaman frenler, dönüş sinyalleri gibi aparatlar iyi çalışmıyor. Kışın ise bize ne eldiven ne de ceket veriyorlar. Kaska gelince, bu işveren açısından da nadir oluyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...