Akıl almaz olay! Köpeğini eleştirdiler diye adam öldürdü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Akıl almaz olay! Köpeğini eleştirdiler diye adam öldürdü

Akıl almaz olay! Köpeğini eleştirdiler diye adam öldürdü

Atina’nın Patisia semtinde bir köpek yüzünden akıl almaz bir cinayet işlendi.

38 ve 35 yaşlarında Moldavya vatandaşı iki kişinin 19 Mart Pazar günü saat 03.00 sularında Patisia bölgesinde bir parkta oturduğu sırada önlerinden Arnavut kökenli olduğu belirtilen bir adamın köpeğiyle geçtiği belirtiliyor.

İki arkadaşın önlerinden geçen adama, köpeğiyle ilgili eleştiride ve uyarıda bulunması sonrası, iki arkadaş ve köpek sahibi arasında gerginlik yaşandığı kaydediliyor. Köpek sahibinin hırsını alamayınca bir arkadaşına telefon ederek parka gelmesini istediği ifade ediliyor.

Arkadaşının parka elinde bir levye ile gelmesi sonrası köpek sahibi ve levyeli arkadaşının 36 ve 38 yaşlarındaki şahısları dövmeye başladığı kaydediliyor. Saldırganlar olay sonrası kayıplara karışırken, ölesiye dövülen iki kişini ise hastaneye kaldırıldığı ifade diliyor.

38 yaşındaki şahıs yapılan ilkyardımlar sonrası taburcu edilirken, 36 yaşındaki arkadaşı ise başına aldığı darbeler sonrası 22 Mart Perşembe günü son nefesini bırakmak zorunda kaldı.

Polis ise şimdi 38 yaşındaki mağdurun verdiği ifadeler ve güvenlik kameraları incelemeleri sonrası çıkacak sonuçlarla iki katili bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et