5 gündür kayıp olan 24 yaşındaki rapçi canlı bulundu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

5 gündür kayıp olan 24 yaşındaki rapçi canlı bulundu

Selanik'te kaybolan rapçi Lamanif

Selanik kentinde kaybolan 24 yaşındaki rapçi Lamanif’in canlı bulunduğu öğrenildi. İntihar edebileceği düşünülen genç rapçi beş gündür kayıptı.

8 Şubat’tan bu yana  kayıp olan genç rapçi Lamanif bulundu. Cumartesi günü erken saatlerde bulunan genç rapçinin hastaneye götürüldüğü kaydedildi. 24 yaşındaki Lamanif’in yerini tespit etmek için polis özel ekip kurmuştu.

Genç rapçinin yurtdışındaki annesi, oğlunun kaybolması nedeniyle cumartesi günü Almanya’dan Selanik’e gelirken, Lamanif’e neler olduğu veya tam olarak ne olduğuna dair ayrıntılar henüz bilinmiyor.

Lamanif, Selanik’teki Ano Perea’da Radar bölgesinden 8 Şubat Pazartesi günü ortadan kaybolmuştu. 24 yaşındaki rapçi, kişisel Instagram hesabına bir video yüklemiş ve olanlar nedeniyle özür dilemişti. Şantaj kurbanı olduğunu söyleyen genç rapçinin yetişkin içerikli bir videosunun internete düşmesinden sonra “24 yaşındayım ve intihar etmek istiyorum” notunu düştüğü görülmüştü. Ancak video birkaç saat sonra yayından kaldırılmıştı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Savcılar Birliği'nden Mahkemelere Ek Güvenlik Önlemleri Talebi

Selanik İstinaf Mahkemesi’ne patlayıcı gönderilmesinin ardından, Yunan Savcılar Birliği devlete mahkemelerde güvenliğin artırılması için acil önlemler alınması çağrısında bulundu.
Devamını oku...