Selanik’te 200 evro için adam öldürenler iki küçük çocuk çıktı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik’te 200 evro için adam öldürenler iki küçük çocuk çıktı

Selanik kentinden bu fotoğraf karesi arşivden kullanılmıştır.

Selanik‘te soygun yapan ve evdeki yaşlı adamı öldürülen soyguncuların 12 ve 14 yaşında iki küçük çocuk olduğu ortaya çıktı. 

Selanik’te 86 yaşındaki adam 2 Aralık günü ikamet ettiği apartman dairesinde soygunun kurbanı olmuş ve failler tarafından vahşice dövülmüştü. 

Yaşlı adamı feci şekilde döven hırsızlar evde bulunan 200 evroyu çalarak kayıplara karışmıştı. Ağır yaralı yaşlı adam Selanik İpokrateio Hastanesi’ne kaldırılırken dört gün boyunca yaşam mücadelesi vermişti

Vücudunun neredeyse her tarafında ağır yaralanmalar bulunan adam dört günlük yaşam mücadelesinin ardından beyin kanaması geçirerek hayata veda etti.

Polis yetkilileri soygunla ilgili yürüttükleri soruşturmada kısa sürede faillere ulaştı. Selanik’in merkezinde ortaya çıkan acımasız saldırının ardında, 86 yaşındaki adamı soymak için apartman dairesine giren iki küçük çocuğun olduğu ortaya çıktı. 

Soruşturmayı genişleten polis bölgedeki güvenlik kameralarından zanlıları tespit etmeyi başardı. Cinayetle sonuçlanan soygunu gerçekleştiren çocukları yakalayan Selanik polisi, çocukların soygunu ve saldırıyı itiraf ettiklerini açıkladı.

Ötre yandan soygun sırasında iki çocuğun suç ortaklarının olduğu belirlendi.  Soygun anında  polisin gelmesine karşı apartmanın dışında nöbet bekleyen iki kişinin bulunduğu ve bunların iki çocuğun babaannesi ve dedesi oldukları tespit edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik'te Anneden Oğluna Yaşam Bağışı: Bir Böbrek, Yeniden Doğuşun Hikayesi

Selanik’te, Dünya Kadınlar Günü’nün hemen ardından gerçekleşen dokunaklı bir olay, annelerin çocukları için neleri göze alabileceğinin canlı bir örneğini sergiliyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Selanik’te Hastane Müdürü: Eğer dikkat etmezsek baharda koronadan ölen sayısı 15 bine ulaşacak

Worth reading...