Yunan usulü ‘click away’: Mağaza önünde pantolon ve buluz denedi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan usulü ‘click away’: Mağaza önünde pantolon ve buluz denedi

Yunanistan’da Noel ve Yılbaşı öncesi mağazaların ‘click away’ sistemiyle açılması sonrası ülke genelinde eşi benzeri görülmemiş manzaralara rastlanmaya devam ediliyor.

Daha önce sosyal medyada dolaşan ve Kalkınma ve Yatırımlar Bakanı Adonis Georgiadis’in de tepki gösterdiği mağaza önünde ayakkabı deneme olayından sonra şimdi de bir başka ilginç manzara kameralara takıldı.

Agrinio şehrinde bir vatandaş, ‘click away’ sistemiyle satın aldığı buluz ve pantolonu mağazanın önünde denemeye kalkınca sosyal medyayı ‘salladı’.

Bakan Georgiadis, ilk olayda, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu manzaraların sürmesi durumunda ‘click away’ sisteminin yürürlükten kaldırılacağını ve mağazaların yeniden kapanacağını belirtmişti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...