Yunan Metropolit: Ben de korona aşısı yaptıracağım - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan Metropolit: Ben de korona aşısı yaptıracağım

Yunanistan’da Nafpaktos Metropoliti İerotheos, koronavirüsle ilgili komplo teorilerine karşı tavır alarak koronavirüs aşısı yaptıracağını açıkladı.

Ülkenin en ılımlı metropolitleri arasında sayılan İerotheos, Eleftheros Tipos gazetesine verdiği röportajında “Aşılar virüslere karşı vücudun bağışıklık sistemini güçlendiriyorlar. Ben de aşılar yaptırdım ki yaptırmasam belki hayatta olmayabilirdim. Her yıl grip aşısı da yaptırıyorum. Elbette yetkili kurumların onayı ve Kutsal Sinod Meclisi’nin kararı ve doktorlarımın tavsiyesi sonrasında yeni aşıyı da yaptıracağım” ifadelerini kullandı.

Aşılara komplo teorileri boyutundan bakmadığını belirten Metropolit, “Aşı yaptırarak biyolojik ömrümü uzatabileceğimi düşünüyorum, her ne kadar asıl amacım bu olmasa da, ki ihtiyacı olanlara daha fazla yardım edip ölüme ve Hz. İsa’ya kavuşmaya daha hazırlıklı olayım” diyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...