Durum düzelmezse 15 Aralık’tan sonra da yasaklar sürecek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Durum düzelmezse 15 Aralık’tan sonra da yasaklar sürecek

Yunanistan’da hükümete bağlı Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanları Heyeti’nin üyesi Prof. Haralambos Gogos, mevcut verilerde düzelme olmaması durumunda sokağa çıkma yasağının (lockdown) 15 Aralık sonrasında da süreceğini söyledi.

Gogos, Sağlık Sistemi’nde istenen rahatlama olmadığı müddetçe mağazaların ve çarşıların açılmasının risk olduğunu, Sağlık Sistemi’nin bu riski kaldıramayacağını aktardı.

“Şu anda bardak dolu, biraz daha zorlarsak taşacak, taşarsa da yitirdiklerimizin yasını tutacağız” diyen Profesör, insanların hayatlarının değiştiğini ve birçok kişinin depresyona sürüklendiğini gördüklerini belirtirken, öte yandan Sağlık Sistemi’nin de zor anlar geçirdiğini ve ayakta kalmak zorunda olduğunu vurguladı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...