Yunanistan'da koronadan ölen ilk polis Batı Trakya'dan - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da koronadan ölen ilk polis Batı Trakya’dan

Batı Trakya’nın Rodop ilinden 50 yaşında bir erkek polis, koronavirüs tedavisi gördüğü Dedeağaç (Alexandroupoli) Devlet Hastanesi’nde son nefesini verdi.

50 yaşındaki polisin Şapçı (Sapes) Emniyetinde görev yaptığı bildirilirken, 10 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünün altı çiziliyor.

Merhumun daha önceden bir hastalığı olup olmadığı belirtilmezken, Yunanistan’da koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren ilk polis olduğu vurgulanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop İlinde Tapu Kadastro Bildirim Süresi Uzatıldı

Rodop ilinde mülkiyet sahipleri için önemli bir gelişme yaşandı. Tapu ve kadastro bildirimleri için belirlenen son tarih olan 29 Şubat 2024, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine uzatıldı. Böylece, birçok kişinin yaşadığı mağduriyetin önüne geçilmiş oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Prof Görür'ün İstanbul İçin Olası Deprem Uyarısı Batı Trakya'yı Etkiliyor Mu?

Profesör Dr. Naci Görür’ün İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili uyarıları sonrası akıllara Batı Trakya’da durum ne olur sorusunu getirdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Batı Trakya'da Kaç Hasta Ameliyat Sırası Bekliyor?

Yunanistan genelinde 100 binden fazla hastanın ameliyat için sıra beklemesi, sağlık sistemindeki derin sorunları gözler önüne seriyor. Batı Trakya’da ameliyat olabilmek için sıra bekleyen hasta sayısı ise 12 bin 684.
Devamını oku...