TAP doğalgaz boru hattının geçtiği belediyelerin başkanlarıyla görüştü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

TAP doğalgaz boru hattının geçtiği belediyelerin başkanlarıyla görüştü

TAP doğalgaz boru hattının geçtiği belediyelerin başkanlarıyla görüştü

Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios TAP doğalgaz boru hattının geçtiği belediyelerin başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Eyalet Başkanlığı ile belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması gibi konular ele alındı. Tüm bu konular değerlendirilmesi gereken finansman kaynakları ve kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin üç yıl içerisinde tamamlanması gerektiği göz önünde bulundurularak masaya yatırıldı.

Toplantıya katılanlar arasında Eyalet Belediyeler Birliği Başkanı ve Dedeağaç (Alexandroupoli) Belediye Başkanı Vaggelis Lambakis, Kavala Belediye Başkanı Dimitra Tsanaka, Gümülcine (Komotini) Belediye Başkanı Yorgos Petridis, Maronya-Şapçı (Sapes) Belediye Başkanı Yannis Stavridis, Yassıköy (İasmos) Belediye Başkanı İsmet Kadı, Bulustra (Avdira) Belediye Başkanı Yorgos Tsitiridis, İnhanlı (Topiros) Belediye Başkanı Thomas Mihoğlu, Prosotsani Belediye Başkanı Aggelos Liselis ve Nestos Belediyesi Teknik Projelerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Nikos Valsamidis yer aldı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et