Οι ταξιτζήδες στο στόχαστρο του μανιακού δολοφόνου - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Οι ταξιτζήδες στο στόχαστρο του μανιακού δολοφόνου

Οι ταξιτζήδες στο στόχαστρο του μανιακού δολοφόνου

52χρονος οδηγός ταξί δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Ο άτυχος άντρας ήταν κάτοικος Νέας Ιωνίας και τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στο ταξί του. Ωστόσο η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι αφού δολοφονήθηκε με μία σφαίρα στον δεξιό κρόταφο από… πελάτη που είχε πάρει από την πιάτσα των ταξί της Κηφισιάς.

Η οικογένειά του ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό γεγονός και τόσο η σύζυγος όσο και ο γιος του βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο δικός τους άνθρωπος είναι το θύμα κάποιου μανιακού δολοφόνου.

Επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μανιακό

Με το ίδιο όπλο είχε ”χτυπήσει” ο δολοφόνος και στις 11 Φεβρουαρίου αφού η βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι πρόκειται για το ίδιο 22άρι πιστόλι 6,35 mm – ο.25 το οποίο φέρει σιγαστήρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να καταθέσει για δεύτερη φορά ο οδηγός ταξί που δέχτηκε την πρώτη επίθεση, που ευτυχώς δεν του κόστισε τη ζωή, προκειμένου να δώσει περισσότερες πληροφορίες στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής οι οποίες ίσως βοηθήσουν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.

Για την ζωή τους φοβούνται οι οδηγοί ταξί στην Κηφισιά έπειτα από την στυγερή δολοφονία του 52χρονου συναδέλφου τους το βράδυ της Τρίτης.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.