Lutraki’deki aşk üçgeni bir kadın ve adamın katledilmesiyle son buldu - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Lutraki’deki aşk üçgeni bir kadın ve adamın katledilmesiyle son buldu

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın Lutraki bölgesinde paramparça halde bulunan bir kadın ve bir erkeğin katledilmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Basına yansıyan habere göre öldürülen kadının 43 yaşındaki Ukraynalı Fotini-Svitlana olduğu kaydedilirken, şanssız adamın ise 42 yaşındaki eczacı İoannis Zoniças olduğu belirtildi.

Cinayet nedeninin daha önce tahmin edildiği üzere hırsızlık çerçevesinde olmadığı, şanssız kadın ve adamın kadının eski erkek arkadaşı olan 45 yaşındaki bir Arnavut tarafından katledildiği kaydedildi.

Bundan kısa bir süre önce kendisinden ayrılan Ukraynalı kadının 42 yaşındaki eczacıyla birlikte olmasını kabul edemeyen 45 yaşındaki adamın, ikisinin yatakta olduğu bir anda eve girerek kendilerini katlettiği tahmin ediliyor.

Balta ile kafalarına vurarak her ikisini de tanınamaz hale getiren katilin, şanssız kadının da vücüdunun pekçok yerine bıçak sapladığı, yine aynı şekilde 42 yaşındaki eczacının da kalbinde bıçak izine rastlandığı ekleniyor.

Katilin 45 yaşındaki Arnavut olduğunun en somut gerekçesi olarak ise kapıda zorlama olmaması, anahtarla girilmiş olması gösterilirken, maktüllerin kimlik tespitinin yapılması için geçen sürede katilin Arnavutluk’a kaçmış olmasının muhtemel olduğunun altı çiziliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...