Yunanistan’da işgallere katılan öğrenciler uzaktan eğitime dahil edilmeyecek - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da işgallere katılan öğrenciler uzaktan eğitime dahil edilmeyecek

Yunanistan Milli Eğitim ve Dinişleri Bakanı Niki Kerameos, katıldığı bir televizyon programında okul işgalleri, maske kullanımı ve işgal edilen okullardaki öğrenciler için uzaktan eğitim programı hakkında konuştu.

Öğrencileri anladığını belirten Bakan, kendileriyle diyaloğa hazır olduğunu ancak bunun gerçekleşmesi için okulların açık olması ve işgallerin son bulması gerektiğini söyledi.

Kerameos, işgalleri gerçekleştiren öğrencilerin ufak bir azınlık olduğunu iddia ederken, bu azınlığın öğrencilerin eğitim alma hakkını engellemesinin kabul edilemez olduğunu belirtti.

İşgal edilmiş okullardaki öğrenciler için uzaktan eğitimin başladığını belirten Bakan, tüm öğrenciler için katılımın zorunlu olduğunu ve normal olarak yoklama yapılacağını aktarırken, işgal eylemlerine katılan öğrencilerin ise derslere katılamayacağını ve yok sayılacağını (apusia alacağını) söyledi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...