Bakoyanni, Batı Trakya’da azınlıktan kimlerle görüşecek? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bakoyanni, Batı Trakya’da azınlıktan kimlerle görüşecek?

ND Milletvekili ve Dışişleri eski Bakanı Dora Bakoyanni ile KİNAL Milletvekili ve eski Başbakan Yorgo Papandreu.

Yunanistan Meclisi’nin Batı Trakya’nın Kalkınması İçin Partilerarası Komisyonunun Başkanı ve ND milletvekili Dora Bakoyanni’nin haftasonu gerçekleştireceği Batı Trakya ziyaretinin detayları açıklandı.

Bakoyanni, yarın (25 Eylül Cuma) sabah saat 11:00’de Dedeağaç (Alexandroupoli) Havalimanı’na inecek olup, burada Dedeağaç Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nı ve Şapçı’daki (Sapes) Pharmaten ilaç firmasını ziyaret edecek. Milletvekili, akşam saatlerinde ise Dedeağaç İşçi Merkezi Başkanı’yla bir toplantı gerçekleştirecek.

26 Eylül Cumartesi günü ise Rodop ilini ziyaret edecek olan Komisyon Başkanı, burada Maronya-Şapçı Belediye Başkanı Dinos Haritopulos, Gümülcine (Komotini) – Maronya Metropoliti Panteleimon, Trakya Dimokritos Üniversitesi Dekanı Aleksandros Polihronidis, Doğu Makedonya-Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, Gümülcine Belediye Başkanı Yannis Garanis, Ortaöğrenim Müfettişi Meri Kosmidu, Gümülcine Hastanesi Müdürü Magda Yamustari ve esnaf, zanatkâr ve tüccar odaları temsilcileriyle temaslarda bulunacak.

Bakoyanni, ayrıca, Cumartesi sabahı 10:00’da Kozlukebir (Arriana) Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve saat 18:45’te Gümülcine Vakıflar İdaresi Başkanı Selim İsa ile makamlarında görüşecek.

27 Eylül Pazar günü ise İskeçe’ye (Xanthi) geçmesi beklenen Komisyon Başkanı’nın burada Kozluca (Kotili) Kadınlar Kooperatifi üyeleriyle ve akabinde İskeçe, Kavala ve Drama esnaf ve zanaatkâr temsilcileriyle görüşerek ziyaretini noktalaması bekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...