Τροχαίο στην Κομοτηνή! Το αγροτικό όχημα βγήκε από το δρόμο - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Τροχαίο στην Κομοτηνή! Το αγροτικό όχημα βγήκε από το δρόμο

Τροχαίο στην Κομοτηνή! Το αγροτικό όχημα βγήκε από το δρόμο

Το φορτηγό κατέληξε στο χαντάκι, ο οδηγός του στο νοσοκομείο, στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χτες στο δρόμο Συμβόλων – Καρυδιάς λίγο μετά το σταυροδρόμι προς Νυμφαία.

Για υπερβολική ταχύτητα του αγροτικού οχήματος κάνουν λόγο αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με συνέπεια να χτυπήσει προπορευόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Από την σύγκρουση ο οδηγός του προπορευόμενου οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος αλλά κατάφερε να το διατηρήσει σε πορεία σταματώντας λίγο πιο κάτω. Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να περάσει στο απέναντι ρεύμα και από εκεί να βγει εκτός δρόμου πέφτοντας μέσα σε χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι, αφού χτύπησε στο μπροστινό τζάμι το οποίο έσπασε. Οι δύο επιβαίνοντας του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et