Σκύλος έκοψε το δάχτυλο Κομοτηναίου - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Σκύλος έκοψε το δάχτυλο Κομοτηναίου

Σκύλος έκοψε το δάχτυλο Κομοτηναίου

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι αισθητό στο κέντρο της Κομοτηνής, πόσο μάλλον σε κάποιες ξεχασμένες γειτονιές όπου είναι πιο έντονο από ποτέ.

Αυτό μαρτυρά και η καταγγελία πατέρα και γιου, κατοίκων της γειτονιάς “Μυλότοπος” στην Κομοτηνή. Η 11μελής οικογένεια γίνεται καθημερινά δέκτης επιθέσεων αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Αυτή τη φορά, όμως, η επίθεση είχε το δυστυχές αποτέλεσμα ο νεαρός Γκιοξέλ Μεχμέτ να χάσει τον αντίχειρά του. “Ερχόμουν σπίτι με τη γυναίκα μου και ήταν περίπου 12μιση το μεσημέρι. Εμείς δεν προκαλέσαμε τα σκυλιά, αλλά αυτά είναι επιθετικά από μόνα τους και μας όρμησαν. Το ένα με άρπαξε πάνω στο δρόμο”, διηγείται για το πως έχασε το δάχτυλό του, με τον πατέρα του, Γιουξέλ Μεχμέτ να προσθέτει ότι “όλα τα λεφτά δε μπορούν να φέρουν πίσω το δάχτυλο του γιο μου”.

Τα αδέσποτα στη γειτονιά είναι δεκάδες και επιθετικά, κι όταν βλέπουν περαστικούς πεζούς ή σε οχήματα, μερικές φορές ορμούν. Ο άτυχος Γκιοξέλ συνεχίζει αναρωτώμενος “αν γίνει κάποια ζημιά σε σκύλο, οι ζωόφιλοι θα μας κάνουν μήνυση. Όμως, καλύτερο είναι να παθαίνουν ζημιές άνθρωποι, όπως εγώ; Πρέπει να υπάρξει λύση από τον δήμο”, λέει ζητώντας την απομάκρυνση των σκύλων. – xronos.gr

Σκύλος έκοψε το δάχτυλο Κομοτηναίου

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.