16 yaşındaki çocuğun ırzına geçen 4 kişi hakkında savcı iddianame hazırlıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

16 yaşındaki çocuğun ırzına geçen 4 kişi hakkında savcı iddianame hazırlıyor

Yunanistan’ın Yanya şehrindeki Kimsesiz Çocuklar Yurdu’nda kalan 16 yaşındaki Pakistanlı çocuğun ırzına geçtikleri öne sürülen dört göçmenin yargılaması tutuksuz sürecek.

Enikos sitesinde yer verilen habere göre, 16 yaşındaki çocuk, alkol aldığını ve sonrasında faillerce kendisine baş dönmesine iyi geldiğini iddia ettikleri bazı haplar verildiğini söylüyor.

Akabinde bıçak zoruyla yurdun yakınında bir tarlada çocuğun ırzına geçen kişilerin, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt ettikleri ve çocuğu görüntüleri internette yaymakla tehdit ettikleri ileri sürüldü.

Koma halinde Yanya Hastanesi’ne kaldırılan şansız çocuğun iki gün tedavi gördüğü aktarılırken, dördünün de yabancı uyruklu olduğu kaydedilen faillerin ise ifadelerinde eylemi çocuğun rızasıyla gerçekleştirdiklerini söyledikleri ve haklarında iddianame hazırlandıktan sonra serbest yargılanacakları bildiriliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...