Yassıköy Belediyesi paralarını Ethniki Bankası’na geçirdi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yassıköy Belediyesi paralarını Ethniki Bankası’na geçirdi

Yassıköy (Iasmos)  Belediyesi ve belediyeye bağlı tüzel kişiliklerin banka hesaplarının Yunanistan Ulusal Bankası Ethniki’ye aktarılma işlemleri tamamlandı.

Hatırlanacağı üzere belediye başkanı, kendisine rakip olan listedeki bir adayın özel bir banka çalışanı olması nedeniyle seçim döneminde öfkelenerek, “belediye başkanı olduğunda söz konusu bankadan belediyeye ait bütün hesapları çekeceğini” ilan etmişti.

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 “Yeni insan kaynaklarına güvenerek, Yunanistan Merkez Bankası şubesinin Yassıköy’deki varlığını fiilen destekliyoruz. Yassıköy Belediyesi’nin parası seçimlerde bankacılığın tüm etik ve tarafsızlık kurallarını ihlal eden bankada artık yok.”

Belediyeye ait hesapların transfer edildiği Ethniki Yassıköy Şube Müdürü Kiryakos Hatzitheodorou yaptığı açıklamada “ Yassıköy Belediyesi’nin Ethniki Yassıköy Şubesi ile yaptığı işbirliğini memnuniyetle karşılıyoruz. 

Kendilerine bölgedeki fiziksel varlığımıza yönelik gösterdikleri fiili desteklerinden ötürü teşekkür ediyor,  bölge halkına ve girişimcilere kaliteli hizmet ve kalkınma hamleleri işe geri dönüş yapacağımıza söz veriyoruz “dedi. 

Hatzitheodorou açıklamalarının devamında “ bütün bunlara Avrupa ve ulusal sübvansiyon ve kredi programlarI aracılığıyla girişimcilik ve üretimi destekleyen programlar, konut kredileri, gençlere yönelik sosyal programların uygulamaya geçirilmesi ve daha da fazlası dahil” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist and Editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Rodop'ta Vatandaş Dolandırıcılığa Kurban Gitti: 7.000 Evro Kayıp

Batı Trakya’da Rodop ili bir dolandırıcılık vakasına daha sahne oldu. Yurttaş 7 bin evrosunu kaptırdı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Sibel Hacı Ali Yassıköy’ün Yeni Belediye Başkan Yardımcısı

Simbel Hacı Ali, Yassıköy Belediyesi Kültür, Gençlik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Politikalarından Sorumlu Yassıöy Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Vakıflar İdaresi'nden Yassıköy Sağlık Merkezi'ne Anlamlı Destek

Gümülcine Vakıflar İdaresi, sağlık hizmetlerinin ön cephesinde önemli bir katkıda bulunarak, 6 Mart Çarşamba günü Yassıköy Sağlık Merkezi’ne iki adet tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
Devamını oku...