İskeçe Hastanesi borcunu sıfırladı. Gümülcine hastanesinin borcu ne kadar? - Azınlıkça
Uncategorized

İskeçe Hastanesi borcunu sıfırladı. Gümülcine hastanesinin borcu ne kadar?

xanthi2.gr sitesinin haberine göre ülke geneli devlet hastanelerinin geçen yılın sonuna kadar tedarikçilere olan borçların ödenmesine ağırlık verilmişti.

İskeçe Hastanesinin borçlarının tamamını ödediği kaydedilirken, hastane müdürü Ahilleas Geropulos da “hastanenin 2016 yılı sonunda bütün vadesi dolan borçlarının ödendiğini ve 2 ay içerisinde tedarikçilere ödeme yaptıklarını” kaydetti.

Kavala Hastanesinin de listede yer almadığı görülürken, Dedeağaç (Alexandroupoli) Üniversite Hastanesinin ise 9,4 milyon euro tutarındaki borcu dikkat çekiyor. Hastane Müdürü Dimitris Adamidis ise “hastanenin 25 milyon euro olan borcunu yıl sonunda 9 milyon euro’ya düşürdüklerini ve hastanenin borçlarını ödemeye yeterli paraya sahip olduğunu, kısa sürede borçların tamamının ödeneceğini” dile getiriyor.

Gümülcine (Komotini) Şişmanoğlu Devlet Hastanesinin de 1,1 milyon euro vadesi dolan borcu olduğu görülüyor. Doğu Makedonya – Trakya Eyaletindeki diğer iki hastanenin ise, yani Dimetoka (Didimotiho) ve Drama hastanelerinin 179.000 ve 55.000 euro borçları var.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et