Egnatia Pass otomatik geçiş geliyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Egnatia Pass otomatik geçiş geliyor

Yunanistan’da Egnatia otobanında sürücülerin gişelerde durup hız ve zaman kaybetmesinin önüne geçmek için, “Egnatia Pass” otomatik gişeleri kuruluyor.

Uzun zamandır yürürlüğe girmesi beklenen otomatik geçiş sisteminin Eylül ayından itibaren hayata geçirileceğine dikkat çeken Egnatia Otoyolu A.Ş.’nin CEO’su Konstandinos Kuçukos, bu uygulamanın özellikle zamanı kısıtlı ve değerli olan TIR şoförleri için önemli olduğunu vurguluyor.

Yeni hizmetten yararlanmak için sürücülerin sadece elektronik kart almaları ve peşin ödenecek bir üyelik hesabı açmaları yeterleri.

Elektronik kartla birlikte yatırılacak ücretin ise hafif taşıtlar için 15, otobüs ve kamyonetler için 30 ve büyük araçlar için 50 evro olduğu vurgulanıyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...