Milletvekili Burhan Baran su kesintisi sorununu Avdira Belediye Başkanı ile görüştü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Burhan Baran su kesintisi sorununu Avdira Belediye Başkanı ile görüştü

İskeçe (Xanthi) KİNAL Milletvekili Burhan Baran, Bulustra (Avdira) Belediye Başkanı Yorgos Çitiridis’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölgede yaz mevsiminde yaşanan su kesintisi sıkıntısıyla ilgili fikir alışverişinde bulunan vekil, Horozlu (Petinos) köyündeki mezarlık sorununun çözümü için söz aldığını da bildirdi.

Milletvekili Burhan Baran’ın açıklaması şöyle:

“Bugün Avdira (Blustra) belediye başkanı Çitiridis’i makamında ziyaret ettim. Bölgenin genel sorunları ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Öncelikle bölgesinde bulunan Camii’lerden DEİ üzerinden belediye adına alınan vergilerin iptali için göstermiş olduğu anlayış ve ortak çalışmadan dolayı kendisine teşekkür ettim. Bölgede yaşanan özellikle yaz aylarındaki su kesintilerini dile getirdim, ayrıca yıllar önce terk edilmiş, şu anda bir azınlık mensubu ailenin yaşadığı Horozlu köyü mezarlığı ile ilgili sorunun çözümü için kendisinden söz aldım. Höyüköyü mezarlığına giden yolun üzerinde köprü yapılması projesini anlattı. Sayın Belediye Başkanının anlayışı ve göstermiş olduğu misafirperverlik için kendisine teşekkür ederim.

Σήμερα επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Δ. Αβδήρων τον κ. Γ. Τσιτιρίδη στο γραφείο του. Συζητήσαμε τα γενικά προβλήματα της περιοχής μας. Επίσης τον ευχαρίστησα για την στήριξη του όσων αφορά την κατάργηση τον φόρων της ΔΕΗ στα Τζαμιά που βρίσκονται στον Δήμο Αβδήρων. Ανάφερα και το πρόβλημα των συχνών διακοπών νερού, που υπάρχει σε ορισμένα χωριά του Δήμου, συγκεκριμένα την καλοκαιρινή περίοδο. Τέλος, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Δ. Αβδήρων για την κατανόηση που έδειξε και για την φιλοξενία του.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçeli Gençten Örnek Davranış: Sokak Hayvanlarına Sıcak Bir Yuva

İskeçe ilinde yaşayan 18 yaşındaki Şaban Reşit, sokak hayvanları için gösterdiği örnek davranışla gönülleri fethetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'nin Dolaphan Köyünden Bir Vatandaş Atina'da Hayatını Kaybetti

İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi’nin sakinlerinden olan Dolaphan köyünden 60 yaşındaki vatandaş Atina’da yaşanan kavgada hayatını kaybetti.
Devamını oku...