Alanyaspor’un Yunan oyuncusu ve hamile eşi koronaya yakalandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Alanyaspor’un Yunan oyuncusu ve hamile eşi koronaya yakalandı

Türkiye’nin Aytemiz Alanyaspor takımında top koşturan Yunan futbolcu Manolis Siopis ve hamile eşi koronavirüse yakalandılar.

Aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı oyuncusu da olan Siopis’in, düğününü yapmak için geldiği memleketi Batı Trakya’da koronavirüse yakalandığı belirtiliyor.

Kısa bir süre önce Evros (Meriç) ilinin Tihero bölgesinde gerçekleştirdikleri düğünle dünyaevine giren futbolcunun hamile olan eşinin de Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ekleniyor.

Siopis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yunanistan’a negatif test ile geldiğini, fakat hazırlık kampı için Türkiye’ye dönmeye hazırlanırken yaptırdığı testin pozitif çıktığını açıkladı.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...