Alarma geçen Kavala’da tüm etkinlikler iptal: Yeni kurallar geldi - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Alarma geçen Kavala’da tüm etkinlikler iptal: Yeni kurallar geldi

Kavala’da patlak veren koronavirüs Covid-19 vakaları nedeniyle yerel yöneticiler bir dizi yeni önlem ve yasak kararları aldı.

Doğu Makedonya – Trakya Eyaleti’nin Kavala’dan Sorumlu Eyalet Başkan Yardımcısı Kostas Antoniadis ve Kavala Belediye Başkanı Theodoros Muriadis, gerçekleştirdikleri ortak basın toplantısında haftai çinde Kavala’da gerçekleşmesi planlanmış tüm kültürel-sanatsal etkinliklerin iptal edildiğini açıkladılar.

Ülke genelinde olduğu gibi Kavala’da da korona vakalarının artmasıyla birlikte, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla daha sıkı önlemler alınacağını belirten Antoniadis, herkesi tedbirli davranmaya davet etti.

Öte yandan Belediye Başkanı Muriadis ise, önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanan Filippon ve Cosmopolis festivallerinin iptal edildiğini; özel sektör girişimcileri tarafından açık hava tiyatrolarında gerçekleştirilen konserlerin de iptal edilmesi için girişimde bulunacağını bildirdi.

Ayrıca, Kavala’daki halk pazarlarında maske kullanımı zorunlu hale getirildi.

Son olarak, bugünden itibaren Kavala’da toplu test yapılması için Kamu Sağlığı Ulusal Kurumu’nun (EODY) bir biriminin daha şehre geldiği ekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Journalist, writer and editor of Azınlıkça
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...