Gümülcine’de 26 yaşında TEFAA öğrencisi hayatını kaybetti - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de 26 yaşında TEFAA öğrencisi hayatını kaybetti

Gümülcine’de 26 yaşında TEFAA öğrencisinin kanserden hayatını kaybetmesi herkesi üzdü.

Üniversiteli gencin ölümü ile ilgili Trakya Dimokritos Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi Dekanı bir taziye mesajı yayınladı. 

Gümülcine şehrinde kısa bir süre önce Trakya Dimokritos Üniversitesi Beden Eğitimi (TEFAA) Bölümünde Manos Kazantzoglou adlı üniversite öğrencisinin ölümü akademik camiayı yasa boğarken aynı bölümden Hristos Krimnianiotis adlı öğrencinin de can vermesi sevenlerini yasa boğdu.

Halkidiki’nin Poligiros bölgesinden olan 26 yaşındaki talihsiz genç amansız kanser hastalığına yenik düşerek hayata veda etti.

Trakya Dimokritos Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi Dekanı Eleni Douda, Trakya Dimokritos Üniversitesi Akademik Camiası adına üniversite öğrencisinin yakınlarına üzüntü ve taziye dileklerini iletti.

Dekan Eleni Douda’dan taziye mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“İnsan mantığının bu olup bitenleri kabul etmesi ve yorumlaması çok zor. Hayat dolu başka bir genç futbolcu öğrencimiz, geleceğe yönelik hayallerine ve planlara veda ederek kansere yenildi.

Hristos’un bu talihsiz ölümü bizleri derinden etkiledi. Ve bu sefer yine mücadele eşitsizdi. Hayat dolu bu genç öğrencimiz, hayatının baharında yaşama  veda etti. Bununla birlikte, kısa hayatında, ertesi günün acısını ve belirsizliğini, tedavi edilmeyen bu hastalığa karşı başarılı bir mücadele verdi.  Geride bıraktıkları ise üzüntü, kalpteki acı, karışık duygular, kifayetsiz kelimeler oldu.

Bu zor anları kendi çevresi, yakın ailesi, arkadaşları, öğretmenleri ise tanımlamakta güçlük çekiyor. Hristo, seni sonsuza dek hatırlayacağız.  Mekânın cennet olsun.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi ‘Matematik Her Yerde’ Festivalinde Göz Doldurdu

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Lisesi, 17-18 Nisan tarihlerinde Yunanistan Bilim ve Teknoloji Derneği tarafından düzenlenen 4. Çevrim İçi Öğrenci Matematik Festivali’ne katılarak, matematiğin günlük hayatta ne kadar önemli olduğunu vurguladı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Belediye Otoparkında Ücretlere Zam Geldi

Gümülcine Belediyesi’ne ait olan ve ihaleyle işletimi özel şirkete devredilen otoparkta ücretlere zam geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine Karnaval Geçit Töreni Bu Akşam!

Gümülcine kenti bu akşam düzenlenecek Gümülcine Karnavalı Geçit Töreni ile renklerin, müziğin ve eğlencenin başkenti olmaya hazırlanıyor.
Devamını oku...