Yunan SKAI kanalı Survivor için Acun Ilıcalı ile görüştü - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunan SKAI kanalı Survivor için Acun Ilıcalı ile görüştü

Yunan SKAI televizyon kanalı Türk yapımcı Acun Ilıcalı ile üst üste beş yıldır süren Survivor yarışma programını, 2021’in başında da yenileyerek işbirliğini sürdürüyor.

Anlaşma, SKAI TV sahibi Yannis Alafouzos’un korona salgını nedeniyle uzun bir aradan sonra Saint Dominic’de geri dönen Acun Ilıcıları ile yaptığı son toplantıda sonuçlandı.

Yunanistan medyası, bu kez Survivor’da ısrar edenin Acun Medya’nın değil, Yunan SKAI teleziyonu yetkililerinin olduğunu ve realite şovunun Ocak programına geri dönmesini istediklerini yazdı.

https://www.instagram.com/p/BzXkjyNiBUC/?utm_source=ig_web_copy_link

SKI TV yöneticileri Survivor programının geri dönecek kadar “dinlendiğini” düşünüyorlar. Öte yandan Yunan yarışmacıların Saint Dominic’e seyahat etmesinin önünde bir engel yoksa, koronavirüs salgınının ortasında ada, izolasyon nedeniyle en güvenli çözümlerden biri durumunda. Birkaç gün önceki finale kadar tüm dünyada karantinalar sürerken Türk Survivor yarışması normal şekilde devam edebilmişti..

Yunan SKAI yöneticileri Survivor yarışmasının haftada dört bölüm şeklinde yayınlanmasını ve prime-time zaman diliminde ekranlarda olmasını düşünüyorlar.

Öte yandan yöneticiler saat 11’deki “Big Brother”ın yerini alıp almayacağına veya “8 Kelime” ’ile yeniden paylaşım yapıp yapmayacağına henüz karar vermiş değil.

Türk-Yunan ilişkilerindeki gergin süreç ve bunun Yunan SKAI TV ile Türk prodüksiyon şirketi arasındaki işbirliğini etkileyip etkilemediğine ilişkin olarak ise SKAI yöneticileri, “Amerikalılarla olumsuz bir gerginlik yaşansa bile hiç kimse Hollywood filmlerini izlemeyi bırakmıyor” şeklinde cevap veriyorlar.

Survivor’un yeni sezonda da eski formatına yani “Ünlüler” ve “Gönüllüler” formatına geri dönmesi bekleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Survivor: Acun'un Yunan Ünlülere Verdiği Dudak Uçuklatan Para Miktarı

Yunanistan Survivor, ünlü yarışmacılara yapılan cömert ödemelerle dikkat çekiyor. Ünlülerin haftalık kazançları, Acun Ilıcalı’nın prodüksiyonunda büyük bir ilgi odağı haline geldi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan Survivor: Acun Ilıcalı müdahale ediyor, her şey altüst olacak

Survivor Yunanistan’da, Gönüllüler ekibinin prodüksiyonla ilgili büyük bir sorunu var gibi görünüyor ve bunun nedeni, mavi ekibin oyunların yönetilme biçimindeki değişikleri şiddetle protesto etmesi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Georgiadis: Yunanistan'da ucuz elektriğin olmaması sol SYRIZA’nın suçu

Sağ ND hükümetinin Kalkınma Bakanı olarak görev yapan Adonis Georgiadis popülist söylemlerini sürdürüyor. Georgiadis, “Yunanistan’da hiç sol olmasaydı, ucuz elektriğimiz olurdu” iddiasında bulundu.
Devamını oku...