Ellinika Hoaxes: ABD askeri gemisinin Bizans bayrağı astığı yalandır! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Ellinika Hoaxes: ABD askeri gemisinin Bizans bayrağı astığı yalandır!

Yunanistan’da bulunan ve Batı Trakya’nın Dedeağaç (Alexandroupoli) Limanı’na demir atan ABD ordusuna ait “ARC Endurance” adlı askerî taşıma gemisinin Bizans bayrağı astığı iddiasının yalan olduğu ortaya çıktı.

Gerek Yunanistan’da gerekse de Türkiye’de bazı haber sitelerinde Amerikan gemisinde Bizans bayrağı asılı olduğu yönünde haberler dolaşmıştı.

Ancak bunun gerçek olmadığı anlaşıldı. Yunanistan’da yalan haberleri kontrol eden ve gerçekleri açığa çıkaran Ellinikahoaxes.gr ekibi ABD askeri gemisinin Bizan bayrağı asmadığını tespit etti.

Yunan ve Bizans bayraklarının devasa Amerikan gemisini Dedeağaç Limanı’na çeken Yunan römorköründe asılı olduğu tespit edildi.

ABD ordusunun askeri muhimmatlarını taşıyan “ARC Endurance” gemisi Yunan römorkörü eşliğinde Dedeağaç limanına yanaşırken.

Ellinikahoaxes.gr sitesi Amerikan “ARC Endurance” asker taşıma gemisine Bizans bayrağı asılı olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını fotoğraflarıyla birlikte kamuoyuna duyurdu.

Οι σημαίες του Βυζαντίου και της Ελλάδας απαντώνται στο ρυμουλκό το οποίο βοήθησε στον είσπλου του μεγάλου φορτηγού πλοίου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Posted by Ελληνικά Hoaxes on Thursday, July 23, 2020

Hatırlanacağı üzere ABD’nin “Atlantic Reseolve 2020” tatbikatı hazırlık çerçevesinde asker taşıma gemisi Dedeağaç Limanı’na gelmiş ve iki ülke yetkilileri açıklamalarda bulunmuştu.

http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/31062-abd-ordusu-dedeagac-limaninda

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Biden: ABD Ve Yunanistan Arasındaki İttifak Her Zamankinden Daha Güçlü

ABD Başkanı Joe Biden, Yunanistan Bağımsızlık Günü dolayısıyla yayımladığı bir mesajda, ABD ve Yunanistan arasındaki ittifakın her zamankinden daha güçlü olduğunu belirtti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da İlaç Kıtlığı: EOF, 233 İlaçta Eksiklik Bildirdi

Yunanistan Ulusal İlaç Örgütü (EOF), sağlık sektörünü alarm durumuna geçiren bir açıklama yaparak, ülkede 233 ilacın kıtlığının yaşandığını duyurdu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Akaryakıt Fiyatlarında Yükseliş: Kurşunsuz Benzin 2 Evroya Yaklaşıyor

Yunanistan’da akaryakıt fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Attika Petrol Perakendecileri – Akaryakıt Bayileri Birliği Başkanı’nın açıklamalarına göre, kurşunsuz benzinin litre fiyatının çok yakın bir zamanda 2 Evro’ya ulaşması bekleniyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

ABD ordusu Dedeağaç limanında

Worth reading...