Αγρότες έκλεισαν τον δρόμο Κομοτηνής–Ξάνθης - Azınlıkça
Uncategorized

Αγρότες έκλεισαν τον δρόμο Κομοτηνής–Ξάνθης

Οι αγρότες του μπλόκου της Καλλίστης πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη του επαρχιακού δρόμου Κομοτηνής Ξάνθης για μία ώρα, από τις 11.00 πμ μέχρι τις 12.00 μμ.

Παράλληλα, με ολοένα και περισσότερα τρακτέρ ενισχύεται και το μπλόκο που συνδέει την Φιλύρα με την επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Σαπών, που έστησε στο σημείο η Επιτροπή Αγώνα καπνοπαραγωγών του οικισμού Πάσσου Ροδόπης.

ΚΚΕ Ροδόπης: Ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς είναι δίκαιος

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα τον αγροτών εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ. Σε αυτήν αναφέρεται αναλυτικά:

«Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ συμπαραστέκεται στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και ειδικά των καπνοπαραγωγών του οικισμού Πάσσος του Δήμου Αρριανών, που με την Επιτροπή Αγώνα Καπνοπαραγωγών Πάσσου, συγκρότησαν μπλόκο με τρακτέρ στο δρόμο που συνδέει τη Φιλύρα με τον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής – Σαπών. Και τους αγρότες της περιοχής της Ν. καλλίστης, που με τον Αγροτικό Σύλλογο Ν. Καλλίστης και περιφερείας, συγκρότησαν μπλόκο στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής –Ξάνθης.

Ο αγώνας τους είναι δίκαιος. Είναι αγώνας επιβίωσης απέναντι στις αποφάσεις τις Ε. Ε που συμφωνεί και εφαρμόζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ Και απέναντι στα εξοντωτικά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης. Είναι χρέος του κάθε μικρομεσαίου αγρότη να ενισχύσει τα μπλόκα».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et