Küçük Sezal’ın katili tutuklu yargılanacak - Azınlıkça
Uncategorized

Küçük Sezal’ın katili tutuklu yargılanacak

Küçük Sezal’ın katili tutuklu yargılanacak

6 yaşındaki işitme engelli Sezal Mehmetali’ye önce tecavüz eden sonra de katleden 15 yaşındaki işitme engelli katil tutuklu yargılanacak.

Cinayete kurban giden Sezal gibi işitme engelli olan katil, özel tercüman aracılığıyla verdiği ifadede tecavüzü de cinayeti de itiraf etti. Tutuklu yargılanmasına karar verilen katil önümüzdeki günlerde Korinthos ıslahevine gönderilecek.

Gümülcine Adliyesinde 3 saate yakın ifade veren katil, mahkeme önünde bulunan minik Sezal’ın yakınlarının linç girişimi olasılığı karşısında adliye binasının arka kapısından dışarıya çıkartıldı. Katil 6 aydan – belirli şartlar altında 9 aydan – fazla tutuklu kalamayacağı için dava tarihi en kısa sürede belirlenecek.

Sanığın saldırı ve cinayet nedenlerinin anlaşılabilmesi için katilin de rıza göstermesiyle savcı psikodiyagnostik inceleme yapılması için talimat verdi.

Hatırlanacağı üzere, katilin ebeveynleri hakkında da cezai kovuşturma başlatılmıştı. Azınlıkça’daki habere göre polis, ifade vermeleri için 15 yaşındaki katilin anne ve babasına ulaşmak amacıyla çalışma başlattı.

İLGİLİ HABERLER

Küçük Sezal defnedildi

İşte minik Sezal’ın ölüm nedeni: Tecavüz edip boğmuş!

Çocuğun Gülümsemesi Vakfı’ndan cinayet kurbanı Sezal açıklaması

Küçük Sezal cinayetinin sır perdesi aralanıyor

Şok! Gümülcine’deki kayıp çocuk ölü bulundu!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et