Milletvekili Baran: Uygulanacak test çalışmalarına tüm soydaşlarımın katılmasını istirham ederim - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Milletvekili Baran: Uygulanacak test çalışmalarına tüm soydaşlarımın katılmasını istirham ederim

İskeçe (Xanthi) KİNAL Partisi Milletvekili Burhan Baran

İskeçe (Xanthi) KİNAL milletvekili Burhan Baran ilde dünden beri gerçekleştirilmesi kararlaştırılan toplu korona testleriyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Baran’ın açıklaması şu şekildedir:

“Değerli soydaşlarım;

Maalesef zor günlerden geçiyoruz. Son günlerde şehrimizde Covid 19 vakalarının artması ile birlikte Sağlık Bakanlığı Yetkilileri ve Yerel yöneticiler nezdinde bir telekonferans sistemi ile toplantı yapılmıştır. Bu toplantı neticesinde İskeçemizde belli noktalarda ücretsiz olarak hastalık ile ilgili test yapılması kararlaştırılmıştır.

Ben hem Vekiliniz, hem de Doktorunuz olarak hastalığın başlangıcından bu yana gerek videolar ile sanal ortamdan, gerekse basın bültenleri yayınlayarak bu hastalık hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştım ve uyarılarda bulundum. Bu salgın hastalığın sona ermediğini ve açıklanan tedbirlere harfiyen uymamız gerektiğini tekrar hatırlatmak istiyorum.

Ayrıca alınan karar doğrultusunda bugün, yarın ve gerek duyulursa Cumartesi günüde Şehrimizin belli Köylerinde ve Merkezinde daha önce açıklanan ve bizimde sizlere duyurduğumuz noktalardaki uygulanacak olan ve sadece kişilerin isteği doğrultusunda uygulanacak test çalışmalarına tüm soydaşlarımın katılmasını istirham ederim. Böylelikle bu testler neticesinde hem hızlı bir şekilde gerekli önlemlerin alınması sağlanılabilir hem de bizler şehrimiz hakkında daha açıklayıcı neticelere kavuşuruz.

Pandemi sürecinin başlangıcından bu yana, hem kendi belediyesi mensuplarının, hem de şehrimiz halkının sağlığını düşünen, ilgilenen ve uğraş veren, bakanlık yetkilileri ile telekonferans toplantısının yapılmasında ve kararın alınmasında büyük pay sahibi olan Mustafçova (Miki) Belediyesi Belediye Başkanı Sn. Ridvan Delihüseyin başta olmak üzere, İskeçe’de ve bölgemizdeki tüm yerel yöneticileri bu üstün çalışma tempolarından dolayı cani gönülden kutlamak isterim.”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçeli Gençten Örnek Davranış: Sokak Hayvanlarına Sıcak Bir Yuva

İskeçe ilinde yaşayan 18 yaşındaki Şaban Reşit, sokak hayvanları için gösterdiği örnek davranışla gönülleri fethetti.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'nin Dolaphan Köyünden Bir Vatandaş Atina'da Hayatını Kaybetti

İskeçe iline bağlı Mustafçova Belediyesi’nin sakinlerinden olan Dolaphan köyünden 60 yaşındaki vatandaş Atina’da yaşanan kavgada hayatını kaybetti.
Devamını oku...