Yazık oldu! Gümülcine’nin Panthrakikos’u ligden çekildiğini açıkladı - Azınlıkça
Uncategorized

Yazık oldu! Gümülcine’nin Panthrakikos’u ligden çekildiğini açıkladı

Yazık oldu! Gümülcine’nin Panthrakikos’u ligden çekildiğini açıkladı

Gümülcine’nin (Komotini) Panthrakikos Futbol Kulübü yayınladığı basın açıklamasıyla ligden çekildiğini açıkladı.

Gümülcine ekibinin geçen Pazar günü Panserraikos ile yaptığı karşılaşma, Panthrakikos’un Footballeague’deki (Yunanistan 1. Ligi) son maçı oldu.

Çarşamba günkü antrenman öncesi takımın Genel Sorumlusu Haris Mavromatis futbolcuları son gelişmeler hakkında bilgilendirdi. Takımın büyük mali sorunlarının olduğunu ifade eden Mavromatis, takımın borçlarının taksitlerini ödeyemediğini söyledi.

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala, oyuncuların başka bir takıma transfer olmak için takım arama konusunda serbest bırakıldığı kaydedildi.

Resmi açıklama geldi

Panthrakikos Kulübü tarafından yayınlanan resmi açıklamada, Gümülcine ekibinin neden daha sonra değil de şimdi ligden çekildiği izah edildi. “Takımımızın Stoiximan.gr Fooball League 2016-2017 liginden ayrıldığını açıklıyoruz” ifadeleriyle başlayan açıklamada “Yıllardır var olan ve artan ciddi mali sorunların tüm çabalara rağmen çıkmaza girdiği” belirtildi. Ligden neden şimdi çekilme kararı alındığı ile ilgili ise şu izah yapıldı:

“Daha sonra da alınabilecek olan karar, bu sezon boyunca büyük anlayış gösteren sporcu ve antrenörlere saygı göstererek şimdi alınmaktadır ki sporcu ve antrenörler de profesyonel kariyerlerine devam edebilsin”

Kulüp tarafından yayınlanan açıklama “Sorumluluklarımızın yükünü üstleniyoruz ve Panthrakikos’un sıfırdan başlayarak ve oluşturulan sağlam temellere basarak yeniden doğabileceğine inanıyoruz” ifadeleriyle son buldu.

Puan cezası almıştı

Panthrakikos takımına, futbolcular Cases ve Muduroğlu’na borçlarını ödemediği için Salı günü -6 puan cezası verilmişti. Azınlıkça’daki habere göre yönetimin kısa sürede diğer sporculara yönelik borçlarını da düzenlemesi gerekiyor ve eski futbolculara yönelik borçların oldukça kabarık olduğu belirtiliyor. – azınlıkça 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et