Mülteci konulu film festivalini kaçırmayın! - Azınlıkça
Uncategorized

Mülteci konulu film festivalini kaçırmayın!

Mülteci konulu film festivalini kaçırmayın!

Gümülcine’de (Komotini) bu akşam 19.30’da mülteci krizini konu alan “Denizin bittiği yerde…” başlıklı kısa metrajlı ve belgesel filmler festivali düzenlenecek.

Festival Yunanistan Açık Üniversitesine bağlı Project PRESS ile Gümülcine Belediye Tiyatrosu işbirliği çerçevesinde 27 Ocak Cuma akşamı saat 19.30 Gümülcine Belediye Tiyatrosunda düzenlenecek.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Yunanistan Ofisi, Yunanistan Dünya Doktorları ve Uluslararası Af Örgütü Yunanistan Şubesi tarafından da desteklenen festivale giriş ücretsiz olacak ve bilgilendirme amaçlı broşürler dağıtılacak.

Rodop Ortaöğretim Müdürlüğü ile yapılan anlaşma çerçevesinde de aynı gün sabah 09.00’dan öğle saatlerine kadar festivalden belirli kesitler Rodop ilindeki bazı okullarda gösterilecek. Etkinliğe katılacak okullara UNHCR tarafından da eğitim amaçlı broşürler dağıtılacak.

Girişin ücretsiz olacağı festivale katılacak vatandaşların mülteci çocuklarına okul araç gereçleri bağışlayabileceği kaydedildi.

Detaylı bilgi isteyenler 2531030404 numaralı telefona başvurabilir.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et