Üç bakan Batı Trakya’ya geliyor - Azınlıkça
Uncategorized

Üç bakan Batı Trakya’ya geliyor

Üç bakan Batı Trakya’ya geliyor

Batı Trakya hafta sonu ve gelecek haftanın başlarında üç bakanı ağırlayacak.

İlk olarak 27-28 Ocak tarihlerinde Sosyal Sigortalardan Sorumlu Bakan Yardımcısı Tasos Petropulos Gümülcine’yi (Komotini) ziyaret edecek. Petropulos Gümülcine’de Sanayi Bölgesi’nde Alfa Betaroto şirketini ile IKA Gümülcine Şubesini ziyaret edecek ve yerel kurumlarla bir toplantı düzenleyecek. Basın toplantısı da düzenleyecek olan Bakan Tasos Petropulos Rodop Esnaf ve Sanatkarlar Odası konferans salonunda halka açık bir konuşma yapacak.

Pazar günü ise Yunanistan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Dimitris Vitsas İskeçe’yi (Xanthi) ziyaret edecek. Elisso otelinde akşam saatlerinde bir konuşma yapacak olan Vitsas, 4. Kolordu Komutanlığı’ndaki komutan değişimi töreninde hazır bulunacak.

Pazartesi günü ise Sağlık Bakanı Andreas Ksanthos Rodop ve İskeçe illerinde temaslarda bulunacak. Önce Gümülcine Devlet Hastanesini ziyaret edecek olan Bakan Ksanthos daha sonra İskeçe Devlet Hastanesini ziyaret edecek. Ayrıca eyaletteki hastane yönetimlerinin yapacağı toplantıda da hazır bulunacak. Salı günü ise Evros ilindeki sağlık merkezlerini ziyaret edecek. azınlıkça

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et