Genç kadını kaçıran adam 14 gün sonra yakalandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Genç kadını kaçıran adam 14 gün sonra yakalandı

Yunanistan’ın Kerkira Adası’nda 34 yaşındaki kadını kaçırmak ve ırzına geçmekle suçlanan şahıs 14 günlük kovalamacının ardından dün polis tarafından yakalandı.

47 yaşındaki şahıs 23 Mayıs 2020 Cumartesi günü adanın güneyinde polis ekiplerince etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Bahse konu şahsın 2012 yılında altı İngiliz vatandaşı kadının ırzına geçmekten suçlu bulunduğu ve 53 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ancak 2019 yılı Ağustos ayında Paraskevopulos yasasından faydalanarak serbest bırakıldığı ifade ediliyor.

Son olarak sapığın 34 yaşındaki Arnavut kökenli bir kadını kaçırdığı, üç gün kendisinden haber alınmayan kadının 7 Mayıs’ta ıssız bir bölgede yürürken polis tarafından bulunduğu belirtilmişti.

Talihsiz kadın 47 yaşındaki şahıs tarafından kaçırıldığını ve birçok kez ırzına geçildiğini polise verdiği ifadede dile getirmişti.

Kadının kaybolduğunu ise polise 32 yaşındaki erkek arkadaşı bildirmişti. Çiftin, kaçırma olayından bir gece önce 47 yaşındaki sapığın evine gittiği ortaya çıkmıştı.

2019 yılında serbest bırakılan sapığın adanın Lefkimmi adlı bölgesinde yaşadığı, her ayın ilk günü imza için karakola gittiği ve Kerkira Adası’ndan çıkışının yasaklandığı belirtiliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...