Ολοκληρώθηκε η νεκροψία: Ο 15χρονος βίασε και στραγγάλισε τον Σεζάλ - Azınlıkça
Uncategorized

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία: Ο 15χρονος βίασε και στραγγάλισε τον Σεζάλ

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία: Ο 15χρονος βίασε και στραγγάλισε τον Σεζάλ

Διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Τις μαρτυρίες των εξαγριωμένων κατοίκων του Αλάν Κουγιού που έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή για βιασμό και πνιγμό του άτυχου 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ επιβεβαίωσε και επίσημα η νεκροψία του ιατροδικαστή Νίκου Κηφνίδη που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα, με αυτήν ο 15χρονος βίασε παρά φύσιν το παιδί και κατόπιν το στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, κρατώντας με το ένα χέρι κλειστό το στόμα του και με το άλλο πιέζοντάς του την καρωτίδα.

Ο κ. Κηφνίδης σημείωσε ότι διαπιστώθηκαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.

Νωρίτερα είχε σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, βιασμό και αποπλάνηση παιδιού κατά του 15χρονου, που ομολόγησε τα πάντα στους αστυνομικούς. Κατηγορούμενοι οι γονείς του 15χρονου που βίασε το 6 ετών αγόρι στην Κομοτηνή.

Πηγή: fonirodopis.gr, iefimerida.gr

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς του 15χρονου ενώ είχαν την υποχρέωση εποπτείας ανηλίκου παρέλειψαν και δεν τον εμπόδισαν από την τέλεση του βιασμού.

Τέλος, να σημειώσουμε πως ο 15χρονος είχε αποπειραθεί στο παρελθόν να βιάσει ακόμα ένα ανήλικο παιδί, γεγονός που έστρεψε αμέσως την προσοχή των αστυνομικών πάνω του, ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι βάσει αυτών που ισχυρίζονται οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού, ο δράστης είχε κι αυτός πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού τρεις φορές.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et