Kammenos Beyaz Saray temaslarda bulundu - Azınlıkça
Uncategorized

Kammenos Beyaz Saray temaslarda bulundu

Kammenos Beyaz Saray temaslarda bulundu

Yunanistan Milli Savunma Bakanı ve hükümet ortağı ANEL Partisinin Genel Başkanı Panos Kammenos Washington’da temaslarda bulundu.

Panos Kammenos’un Cumartesi akşamı yeni ABD Başkanı Donalt Trump tarafından Beyaz Saray Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanan Reince Priebus ile görüştüğü açıklandı. Kammenos’un Beyaz Saray’ın ikinci güçlü ismi sayılan Priebus’u Yunanistan ile ilgili bütün konularda bilgilendirme fırsatı bulduğu açıklandı.

Mihalis İgnatiu’nun haberine göre görüşmede özellikle de Yunanistan’ı vuran mali krizin ve hükümetin Yunanistan’a yönelik mali uyum programının ikinci değerlendirmesinin tamamlanmasında karşı karşıya kaldığı sorunların ele alındığı kaydedilirken, kreditörlerin Atina’ya göre anlaşmada öngörülmeyen yeni önlemler alınmasını istediği aktarıldı.

Görüşme, Reince Priebus’un Beyaz Saray’ın hemen karşısında bulunan Hay-Adams otelinde akraba ve dostlarına yönelik verdiği kokteyl çerçevesinde yapıldı.

Etkinliğe Yunan-Amerikan camiasından ABD Başpiskoposu Dimitrios, işadamı John Katsimatidis, Aleksanrdos Karloutsos gibi isimlerin yanı sıra Beyaz Saray kurmaylarının da katıldığı bildirildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et