Ποιοι δε συμμετέχουν στα αγροτικά μπλόκα; - Azınlıkça
Uncategorized

Ποιοι δε συμμετέχουν στα αγροτικά μπλόκα;

Ποιοι δε συμμετέχουν στα αγροτικά μπλόκα;

Με συσκέψεις και περιοδείες στα χωριά, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι αγρότες της Μακεδονίας και της Θράκης προετοιμάζονται να βγουν στα μπλόκα στις 23 Γενάρη, συμμετέχοντας στον πανελλαδικό συντονισμό.

Την περασμένη βδομάδα έγιναν συσκέψεις σε Πιερία και Καβάλα και στις 10 Γενάρη στη Ροδόπη. Στην Κομοτηνή, η σύσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Αγροτικού Συλλόγου Νέας Καλλίστης και Περιφέρειας. Αποφασίσθηκε στις 20 Γενάρη να γίνουν προσυγκεντρώσεις με τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών του νομού και στις 23 Γενάρη να στηθεί μπλόκο στον επαρχιακό δρόμο Κομοτηνής – Ξάνθης στο ύψος της Νέας Καλλίστης.

Τέλος, σε αγώνα επιβίωσης με συμμετοχή στα μπλόκα στις 23 Γενάρη, καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής, ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς από την «Θ» για το αν συμμετάσχουν ή όχι οι Αγροτικοί Σύλλογοι Τοπείρου και Νέστου στις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα που ετοιμάζονται για την προσεχή Δευτέρα (σημειωτέον ότι οι δύο Σύλλογοι «κρατούσαν» τα μπλόκα σε Νέστο και διασταύρωση Χρυσούπολης) ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Γ. Πασαλίδης δήλωσε πως οι εν λόγω κινητοποιήσεις αφορούν σε συλλόγους που πρόσκεινται στο ΚΚΕ (Ένωση Αγροτών Γιαλοχωρίων και Αγροτικός Σύλλογος Ν. Καλλίστης).

Πηγή: thraki.com

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.