Acun’un Yunanistan’daki TV programları ne olacak? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Acun’un Yunanistan’daki TV programları ne olacak?

Yunanistan’a ilk ayak bastığı günden bu yana hakkında çeşitli senaryolar yazılan Acun Ilıcalı için Yunan basınında yeni senaryolar gündemde.

Mr Survior olarak tanınan Acun Ilıcalı’nın Yunanistan’daki projelerinin akıbeti ile ilgili yeni senaryolar yazılmaya başlandı.

Proto Thema gazetesi her gün yayınlanan “My style rocks” programının çekimlerinin koronavirüs nedeniyle durdurulduğunu kaydediyor.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerin yapıldığı stüdyodaki hareketliliğin ise şovun tamamen yayından kaldırılacağı söylentilerine yol açtığı belirtiliyor.

Ancak programın yayınlandığı Yunan SKAI televizyonu ise söylentilerin asılsız olduğunu ve sadece maddi nedenlerden dolayı bazı kamera ve ışıkların stüdyodan alındığını belirtti.

“My style rocks” programına katılacak yarışmacıların altışarlı gruplar halinde stüdyoda yer alması ve yarışmacılar arasındaki sosyal mesafenin korunması da konuşuluyor.

Dominik Cumhuriyeti’nde bulunan Acun Ilıcalı’nın önümüzdeki günlerde SKAI TV CEO’su Evi Kuçaftaki ile telekonferans yapacağı da gazeteye ulaşan bilgiler arasında.

Gelecek hafta yapılacak görüşmede Acun’un projeleriyle ilgili de nihai kararların alınması bekleniyor.

Taraflar arasında herhangi bir anlaşmazlık bulunmadığı belirtilen habere göre özellikle de Türk bankalarının yaşadığı sorunlar nedeniyle ekonomik konular ele alınacak.

Acun Medya’ya ait “Voice” yarışmasıyla ilgili planlamalar da devam ediyor.

Yeni sezonda stüdyoda seyirci olmayacağa benziyor.

Gazete her halükarda nihai kararların önümüzdeki günlerde belli olacağını kaydediyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...