Mustafçova’da Başkan Delihüseyin ile eski başkan Kabza arasındaki tartışma devam ediyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Mustafçova’da Başkan Delihüseyin ile eski başkan Kabza arasındaki tartışma devam ediyor

Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Rıdvan Delihüseyin ile muhalefet kanadında yer alan Cemil Kabza sosyal medya üzerinden tartıştı.

İlk olarak Cemil Kabza, İskeçe’de yerel basına yaptığı açıklamaların yer aldığı haberi sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü:

“Sayın Belediye Başkanı Delihüseyin! Meclis toplantısında “sizi ve muhalefeti ayaklarımın altında dolaşmanızı istemiyorum” diyen sizdiniz. Sizi bu süreçte serbest bıraktık, rahat bıraktık, bu da size dokunmuş. Ne istediğinize karar verin. Biraz şaşırmış görüyorum sizi…. Eleştirilerden rahatsız olmayacaksınız. Buna alışacaksınız….”

Sayın Belediye Başkanı Delihüseyin! Meclis toplantısında “sizi ve muhalefeti ayaklarımın altında dolaşmanızı…

Posted by Cemil Kabza on Thursday, May 7, 2020

Rıdvan Delihüseyin’den ise cevap gecikmedi. Mustafçova Belediye Başkanı Delihüseyin, Kabza’ya verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

Sayın E.Başkan Kapza…
Gönül arzu ederdi ki sizler bizlere samimi, ciddi, çok sert ama yapıcı bir muhalefet edebilseydiniz. Umarım bundan sonraki dönemde eleştiri ile yalanı da ayırmaya başlarsınız.

Ama maalesef ki gazeteye yaptığım açıklamadaki gibi, Mustafçova Belediyesi Tam 2-2,5 ay boyunca yoğun bir Karantina ve Kısıtlama içerisinde bir dönem geçirmiş olmasına rağmen, Sizler ana muhalefet lideri ve e. belediye başkanı olarak bu dönemde beni BİR KEZ DAHİ TELEFONLA ARAYIP BİR GEÇMİŞ OLSUN DİYEMEDİNİZ. BİR TEK DÜŞÜNCENİZİ DAHİ DUYMADIK. BİR TEK ÖNERİNİZ DAHİ OLMADI…BELEDİYE BİNASINA BİLE BİR KEZ UĞRAMADINIZ…Muhtemelen siz de KENDİNİZİ KARANTİNAYA ALDINIZ O DÖNEMDE.

Kendinize çok güveniyorsanız meclis tutanakları elinizin altında. Artık bence hem bizlerin hem de bu milletin aklıyla alay etmeyin.

Ama beni asıl şaşırtan ilginç bir durum var.

Ne hikmetse SEN ve SEVGİLİ ARKADAŞIN, GAZETECİ GEÇİNEN Pİ-Pİ ile AYNI HABER İÇERİĞİ ve AYNI ELEŞTİRİLERLE, AYNI DÖNEMDE KARŞIMDASINIZ.. HER İKİNİZİN DE DÜĞMESİNE AYNI ANDA BASILMIŞ OLDU.
DEMEK Kİ EMREDİCİLERİNİZ DE AYNI.

Bizler, bize bu görevi tevdi eden halkımızdan emir aldığımız ve sizlerle kaybedecek fazla vaktimiz de olmadığı için yolumuza kaldığımız yerlerden devam edeceğiz…

Bilginiz olsun.

Önümüzdeki günlerde 2500 ailemize daha gıda desteğini hazırladık, dağıtmaya başlayacağız inşaallah. Kuyruklarınıza basan efendilerinize selâm olsun.

BU Necip milletin bunları bilmesini arzu ediyorum. Saygılarımla.

Sayın E.Başkan Kapza… Gönül arzu ederdi ki sizler bizlere samimi, ciddi, çok sert ama yapıcı bir muhalefet…

Posted by Ridvan Delihuseyin on Thursday, May 7, 2020

Son olarak Delihüseyin’in cevabına Cemil Kabza bir cevap daha vererek şunları yazdı:

Sayın belediye başkanı Delihüseyin,

Nasıl muhalefet edeceğimizi sizden öğrenecek değiliz. Kaldı ki, siz muhalefetteyken nasıl davrandığınızı çok iyi biliyor, unutmuyoruz. Olayları “çarpıtmada” ki ustalığınızı bir kere daha göstermiş oldunuz. “Pİ-Pİ” denen adamla uzaktan yakından ilgim ve alakam yoktur. Benim söylediklerimi onun yazdıklarıyla “iftira” ve hatta “yalan”la bağdaştırıp beni onunla ilişkilendirmenizi esefle kınıyorum. “Düğmeye basma”, “Kuyruklarınıza basma” “sevgili arkadaşın”, “emredicileriniz de aynı” şeklindeki “ÇİRKİN” ve “ASILSIZ” ithamlarınızı (ki bunlar ancak size yakışır) size AYNEN iade ediyorum. Bizi sizinle aman sakın karıştırmayın. Siz yolunuza devam edeceksiniz, biz de her attığınız adımı yakından takip edeceğiz. “Yanlış, hata, iftira ve yalanlarınızı” milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sayın belediye başkanı Delihüseyin,Nasıl muhalefet edeceğimizi sizden öğrenecek değiliz. Kaldı ki, siz muhalefetteyken…

Posted by Cemil Kabza on Thursday, May 7, 2020
http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/23261-delihuseyin-ile-zeybek-ve-kabza-arasinda-ketenlik-yolu-kavgasi

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine - Selanik Otoban Ücretlerinde Büyük Zamlar: 20 Evro Gidiş Geliş!

Egnatia Otobanı üzerinde yapılan yeni düzenlemelerle, Gümülcine – Selanik arası ve tersi güzergah için geçiş ücretlerinde önemli oranda artışlar yaşanıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kurcalı Köyünde Trajik Yangın: Hayatını Kaybetti

Batı Trakya’da Rodop ilindeki Kozlukebir Belediyesi’ne bağlı Kurcalı köyünde, meydana gelen ve yürekleri sızlatan olay, derin üzüntüye neden oldu.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

İskeçe'de Yasal İzni Olmadan Sokakta Mal Satan Vatandaşa Kelepçe

İskeçe’de bir vatandaş, yasal izni olmadan sokakta mal sattığı gerekçesiyle tutuklandı.
Devamını oku...