İskeçe’de birkaç saat arayla iki kez köpek saldırısına uğradı - Azınlıkça
Uncategorized

İskeçe’de birkaç saat arayla iki kez köpek saldırısına uğradı

İskeçe’de birkaç saat arayla iki kez köpek saldırısına uğradı

İskeçe’de (Xanthi) bir üniversite öğrencisi birkaç saat arayla iki farklı sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı.

thraki.com sitesinde yer alan ve Trakyadan’da yer verilen habere göre Dramalı Konstantinos adlı üniversite öğrencisi geçtiğimiz Salı günü birkaç saat arayla iki kez köpeklerin saldırısına uğrarken, iki tatsız olaydan geriye gencin bacağındaki köpek dişi izleri, yırtık bir pantolon, kayıp bir ayakkabı ve yetkililerin ilgisizliği kaldı.

Genç öğrenci başından geçenleri şöyle anlattı:

“Sabah 9.00 sularında otobüs durağına giderken 10-15 kadar köpeği bir anda önümde gördüm. Aralarında havlaşan köpekler bir anda üzerime saldırmaya başladı ve biri ayağımdan ısırdı. Çok şükür ki yanımda şemsiye vardı ve hayvanlara şemsiyle vurarak kurtulmayı başardım. Eve döndüğümde bacağımdaki yarayı gördüm ve motosikletimi alıp hastaneye gittim. Yaramı temizleyen doktor tetanos aşısı yaptırmam gerektiğini söyledi. Ben de motosikletimle eve dönerken bir eczaneden geçmeye karar verdim. Lidl ile Vasilopulos marketleri arasındaki trafik lambalarında yine üç köpek olduğunu gördüm. Bu kez de bu üç köpek peşime takıldı ve köpeklerden biri yine ayağımı ısırdı hem de bu kez ayakkabımı da yırttılar. Sonunda eczaneye gitmeyi başardım ve aşımı yaptırarak eve döndüm”.

Daha sonra belediye yetkilileriyle iletişime geçmeye çalıştığını anlatan üniversite öğrencisi, akabinde polise gittiğini ancak “kendisine sadece suç duyurusunda bulunamayacağını şikayetçi olması gerektiğini ancak daha önce yapılan şikayetlerden de sonuç alınamadığını söylediklerini” dile getirdi. – azınlıkça 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et