14 yaşındaki iki çocuk kayıp: Gören haber versin - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

14 yaşındaki iki çocuk kayıp: Gören haber versin

Yunanistan’ın Pire bölgesinde haber alınmayan 14 yaşındaki bir erkek çocuğu ve 13 yaşındaki bir kız çocuğu hakkında kayıp ilanı yayınlandı.

Çocuğun Gülümsemesi Vakfı tarafından yayınlana ilanda Pire’nin Kaminia semtinden 14 yaşındaki Paris Parliaras ile 13 yaşındaki Maria-Angeliki Panagu’nun 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 21.00’den bu yana kayıp oldukları bildirildi.

Fotoğrafları görülen çocuklar hakkında bilgi sahibi olanların 116000 numaralı telefonu veya polisi arayarak bilgi vermeleri istendi.

Çocuğun Gülümsemesi Vakfı Pire Şubesi Müdürü Kostas Yannopulos ise olayı “çocuk çılgınlığı” olarak nitelendirirken, her ikisinin de cep telefonunun kapalı olmasının ise endişe verici olduğunu söyledi.

Yannopulos yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Olayın bir çocukluk çılgınlığı olduğunu umut ediyoruz. Çocuklar birbirlerini tanıyorlar ve öğrendiğimiz kadar ilişkileri var. Ancak iki çocuk da ortada olmadığı için risk alamayız ve bu yüzden kayıp ilanı yayınladık. Her ikisinin de cep telefonu kapalı”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...