Yunanistan’da yüzde 40 kira indirimi önlemi Mayısta geçerli mi? - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan’da yüzde 40 kira indirimi önlemi Mayısta geçerli mi?

Gümülcine Çarşısı Ermu
Fotoğraf: Azınlıkça

Yunanistan’da koronavirüs salgınından zarar gören işletmelere ve bu işletmelerdeki çalışanlara yönelik yüzde 40 kira indirimi uygulaması bu ay da devam edecek.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan bu önlem pandemiden zarar gören işletmelerin ödedikleri kiralara yüzde 40 indirim uygulanmasını öngörüyor.

Karar ayrıca kapalı kalan işletmelerde çalışanların kiralarını ve bahse konu çalışanların üniversite okuyan çocuklarının kiralarını da kapsıyor.

Pazartesi gününden itibaren ve ay içerisinde açılmaya başlayacak işletmelerin de bu önlemden istifade edebileceği kaydediliyor.

Yüzde 40 kira indiriminin, gelecek aylarda da kapalı kalmaya ve zarar görmeye devam edecek işletmeleri kapsamaya devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

http://azinlikcam.net/yunanistan-bati-trakya-haber/item/26149-4-mayistan-itibaren-nerelerde-maske-zorunlu-oldu-iste-tum-detaylar

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Dünyanın En Kısa 5 Uçuşu: Aralarında Yunanistan Var

En kısa uçuşlar arasında yer alan Yunanistan’daki Karpathos ile Kasos arasındaki uçuş, Ege’nin turkuaz suları üzerinden geçerek sizi büyüleyecek.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Avrupa Parlamentosu Seçimleri Yaklaşırken Anket Sonuçları Yayınlandı

Yunanistan’da Avrupa Parlamentosu seçimleri öncesinde yapılan kamuoyu araştırmaları, siyasi partiler arasındaki rekabetin son durumunu gözler önüne serdi.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da Emekli Maaşları ve Yardım Ödemeleri Yarına Kadar Tamamlanıyor

Yunanistan’da Paskalya öncesi emekli vatandaşların ve yardım hak sahiplerinin gözü kulağı, 26 Nisan Cuma gününe kadar gerçekleştirilecek emekli maaşları ve yardım ödemelerinde.
Devamını oku...