Ένα σοκ ακόμα! Στο ΠΑΣΟΚ ο Ιλχάν Αχμέτ - Azınlıkça
Uncategorized

Ένα σοκ ακόμα! Στο ΠΑΣΟΚ ο Ιλχάν Αχμέτ

Ένα σοκ ακόμα! Στο ΠΑΣΟΚ ο Ιλχάν Αχμέτ

Στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα ενταχθεί ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με την κυρία Φώφη Γεννηματά, παρουσία και του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου και του γραμματέα της Κ.Ο., Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ακολουθεί η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ μετά την συνάντησή του στην Βουλή με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά:

Αποδέχθηκα σήμερα την πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για   να   συναντηθώ   μαζί   της   προκειμένου   να   συζητήσουμε   τις   προϋποθέσεις   μιας πολιτικής μας συνεργασίας.   

Πεποίθησή   μου   είναι,   ότι   ο   στόχος   για   τη   δημιουργία   ενός   μεγάλου   ενδιάμεσου χώρου με προοδευτικό πρόσημο, με πίστη στις αστείρευτες δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, στις δημοκρατικές κατακτήσεις αλλά και στις αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, είναι εφικτός και αναγκαίος όσο ποτέ άλλοτε στην πρόσφατη πολιτική μας ιστορία.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνενώνει σήμερα στους κόλπους της την πληθυντική και ισχυρή Κεντροαριστερά που μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, αφενός, αλλά και να ωθήσει σε ευρύτερες συνεργασίες στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για να μπει τέλος στην
κρίση.

Θα ήθελα επίσης, να αναφερθώ στην Θράκη και την Ροδόπη, όπου εκλέγομαι και να bτονίσω ότι θα αποτελούν πάντοτε την πρώτιστη και κορυφαία προτεραιότητα μου στην κοινοβουλευτική μου παρουσία.          

Θέλω   να   ευχαριστήσω   ταυτόχρονα   και   τον   πρόεδρο   της   ΔΗΜΑΡ   και κοινοβουλευτικό   εκπρόσωπο   της   Δημοκρατικής   Συμπαράταξης,   Θανάση Θεοχαρόπουλο για την παρουσία του εδώ και να διαβεβαιώσω ότι θα αφιερώσω όλες μου   τις   δυνάμεις   στην   ενότητα   και   την   προοπτική   του   δημοκρατικού   και προοδευτικού χώρου.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.