Ηλικιωμένος κάηκε ζωναντός στο σπίτι του - Azınlıkça
Uncategorized

Ηλικιωμένος κάηκε ζωναντός στο σπίτι του

Ηλικιωμένος κάηκε ζωναντός στο σπίτι του

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 85χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κριμαίας στους Αμπελόκηπους όπου διέμενε με την σύζυγό του.

Μάλιστα η 67χρονη σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα κατάφερε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να σωθεί καθώς επενέβησαν οι γείτονες του ζευγαριού την οποία και απεγκλώβισαν πριν φτάσου οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες του ζευγαριού αντιλήφθηκαν την μυρωδιά του καπνού που εξερχόταν της διπλανής οικίας. Ετσί, εισήλθαν στη διπλανή οικία η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες και έβγαλαν εκτός την 67χρονη γυναίκα η οποία είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.

Ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό να συμβεί το ίδιο με τον 85χρονο άνδρα ο οποίος λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από τα πολλαπλά εγκαύματα τα οποία είχε υποστεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων το ζευγάρι είχε μία σόμπα με την οποία ζεσταινόταν και πιθανότατα να είχε αφήσει ανοικτή.

Η 67χρονη σύζυγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ για την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά εως τώρα εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία ενώ η έρευνα από το αρμόδιο τμήμα είναι σε εξέλιξη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βραχυκύκλωμα στον θερμοσυσσωρευτή.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.